Over ons

Zoals u ongetwijfeld inmiddels wel door heeft zijn wij HydrogenMedia, een klein, jong en dynamisch internetbureau uit Delft. Ooit begonnen we met het maken van simpele brochure websites voor lokale MKB bedrijven maar ondertussen zijn we uitgegroeit tot een full-service dienstverlener wat betreft alles dat met online marketing te maken heeft.

De mensen die voor ons werken zijn één voor één gepassioneerde, gedreven en uiterst bekwame ontwerpers en ontwikkelaars. Mensen die voor u die extra meters maken om samen met u een optimaal online resultaat te behalen.

Wat is onze visie?

Bij HydrogenMedia vinden we dat elk bedrijf zich op een makkelijke manier moet kunnen profileren op het web. Wij realiseren dan ook op maat gemaakte online oplossingen die passen bij het formaat en de doelgroep van uw onderneming. Wij houden niet van standaardoplossingen als het niet nodig is, “Out-of-the-box” denken is bij ons dan ook dagelijkse kost zodat u zich met uw onderneming ook kunt onderscheiden van de concurrentie.

Tevens gaan we geen uitdaging uit de weg, we houden ervan om de grenzen op te zoeken van de huidige technieken en op die manier applicaties te realiseren waar u en uw klanten optimaal gebruik van kunnen maken.

Hoe past u in dit plaatje?

Bij ons staat het denken mét de klant voorop in plaats van denken vóór u. We horen graag uw wensen en ideeen uit en proberen samen met u tot de oplossing te komen die u voor ogen heeft. Voor, tijdens en ook na de doorlooptijd van het project voorzien we u graag van advies met betrekking tot hoe u uw online oplossing maximaal kan benutten en uw gestelde doelen kunt bereiken.

© 2019 HydrogenMedia  |  Algemene voorwaarden