Basisschool het Mozaïek

Voor Basisschool het Mozaïek ontwierpen we een strakke website met informatie voor de ouders.

De case

Basisschool het Mozaïek in Delft kwam bij ons met de vraag een nieuwe website te realiseren. Een website met vooral veel informatie voor ouders op zoek naar een school voor hun kinderen. Er was vooral de wens dat website modern moest ogen en plezierig moest lezen voor de ouders.

De oplossing

Na een gesprek met Saskia Ruigrok, een van de leden van website-team van Basisschool het Mozaiek, om de wensen met betrekking tot de website in kaart te brengen zijn we aan slag gegaan met de ontwikkeling van een thema. We hebben eerst een ontwerp gemaakt volgens onze visie en deze gepresenteerd aan het team van Basisschool het Mozaiek. Dit ontwerp werd lovend ontvangen en zodoende hebben we dit omgezet in een brochure-website.

Omdat de website vrij statisch van aard zou zijn is er gekozen voor een implementatie van een door ons ‘in-house’ ontwikkeld CMS. Dit CMS overtreft de huidige open-source oplossing qua gebruiksvriendelijkheid en is uitermate geschikt voor standaard brochure websites.

Na de leden van het team van Basisschool het Mozaïek een korte cursus te geven hoe ze de website konden beheren hebben zij de website gevuld met alle informatie voor de ouders en is de website in de lucht gegaan.

Naast het ontwerpen van de website hebben we ook diverse drukwerk onderdelen, zoals bijvoorbeeld de kaft van de rapporten, voorzien van dezelfde huisstijl als de website.

Tags

Maatwerk oplossing JQuery

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem eens contact op om vrijblijvend een gesprek aan te gaan wat Hydrogen Media voor uw onderneming kan betekenen.
Neem contact op

© 2018 HydrogenMedia  |  Algemene voorwaarden